En mæglende speditør

GoForward er skabt med ét formål: At tilbyde kunderne en fuld palet af konkurrencedygtige løsninger indenfor transport – med en meget højere gennemsigtighed for kunden.

Hos os får I naturligvis samme brede spektrum af transportmuligheder og konkurrencedygtige rater, som I bør forvente af enhver speditør. Men derudover får I personlig kundeservice og åbne, direkte aftaler med de transportører, vi vælger i fællesskab.

GoForward er et nyskabende alternativ i speditionsbranchen. En branche, der alt for længe har været præget af mistillid. Mistillid, der leder til forringet loyalitet fra rederier til speditører og dermed forringer kvaliteten for kunderne. Samtidig er kunderne ofte afhængige af speditører for at være i stand til at navigere i shippingbranchen – især, efterhånden, som interaktioner bliver digitaliseret i højere og højere grad.

GoForward tilbyder en fuld speditionsløsning – med gennemsigtighed, åbenhed og troværdige aftaler.

 

Sådan sikres gensidig tillid

Hos GoForward er tillid og gennemsigtighed en selvfølge. Vores erfaring siger at aftaler indgået direkte mellem kunder og rederier er de mest forpligtende. Det er de aftaler, der har størst succesrate – også når markedet bliver udfordret.

Derfor faciliterer GoForward aftaler direkte mellem jer som kunde og transportører. Vi holder gerne trepartsmøder (kunde – transportør – speditør), der sikrer solide aftaler og høj loyalitet. Vi ser os selv som mæglende speditør.

Før vi laver aftaler med de potentielle transportører, kortlægger vi detaljeret jeres behov og prioriteter. Vi klæder jer på, så vi sammen kan fastlægge de kritiske parametre for jeres fragt og herefter beslutte hvilke transportører, der vil være mest fordelagtige at kontakte. Vi har årelang erfaring fra branchen, så vi kan rådgive jer om alle aspekter ved valg af transportør.

 

Kerneværdier

Det kræver en nytænkende indgangsvinkel at være mæglende speditør

Vi sikrer gennemsigtighed og forpligtende aftaler

Vi skaber åbenhed for både kunder og transportører så alle kender deres samarbejdspartner. Det giver både tilfredshed, loyalitet og forpligtende aftaler – og dermed en højere tilfredshed.

Vi insisterer på at være værdiskabende

Vi insisterer på at tilføre værdi hos alle vores kunder. Ved simple leverancer, hvor en speditør ikke er nødvendig, sætter vi gerne kunden i direkte kontakt med en anbefalet transportør.

Vi tror på, at det er den mest bæredygtige forretningsmodel – og det er sådan vi arbejder bedst.

Vi yder eminent, personlig kundeservice

I får altid personlig kontakt. Hos GoForward elsker vi udfordringer og løser gerne selv de mest komplekse transportopgaver. Vi har endnu ikke oplevet at måtte give op.